Uitzicht over Jan Thiel en Chogogo Drone uitzicht over de villa Lekker genieten van uw vakantiehuis op Curacao Drone uitzicht over de villa
text Curacao
Vogel Kolibrie

Uw Villa op Curaçao

Zeezicht en uitkijken over de Laguna

Aan de straatkant (alleen bestemmingsverkeer komt hier) gaat u door de automatische poort het terrein van de villa op. De grote kavel biedt voldoende ruimte om uw (huur-)auto's te parkeren. Het terrein loopt licht hellend naar beneden en laat u al meteen genieten van de mooie vergezichten.

De villa is in de lengterichting van de kavel gebouwd en bestaat uit diverse niveaus. De woning is comfortabel en zeer compleet afgewerkt en ingericht.

Het achterste gedeelte bevat de woonkamer en de keuken en een drietal slaapkamers. Het voorste gedeelte (intern met elkaar verbonden) bevat de overige twee slaapkamers.

Centraal op de kavel, direct voor de beide woongedeeltes, heeft u toegang tot het ruime, houten pooldeck met overdekt terras en een heerlijk zwembad met makkelijke inlooptrap, kindergedeelte en onderwater-zitbankjes. Natuurlijk heeft u hier de beschikking over zeer comfortabel tuinmeubilair, zoals stoelen, ligbedden en tafels. U zult er ’s-avonds kunnen genieten van een verlichte tuin en zwembad

Woonkamer Woonkamer

De woonkamer ligt verhoogd en biedt direct toegang tot een breed terras met een prachtig uitzicht. Er is een heerlijk comfortabele zithoek, zowel in de woonkamer als op het terras. Er is divers meubilair met leuke verlichting en door de brede opening naar het terras zult u zelfs in de woonkamer heerlijk van de passaatwind kunnen genieten. Vanaf dit terras kijkt u ook naar het mooie zwembad, dat een verdieping lager ligt.
In de woonkamer is een LCD-televisie (ca. 70 zenders incl. Nederland 1, 2 en 3) met DVD-speler (ook geschikt voor Nederlandse DVD’s) aanwezig en u treft er ook een aparte computerhoek, waar u via de al aanwezige computer gemakkelijk van het internet gebruik kunt maken. Het gebruik daarvan is gratis en u hoef zelfs de laptop niet mee te nemen! U heeft echter ook de beschikking over draadloos internet, zodat uw tablet of smartphone uitstekend zullen werken.
Vanaf de woonkamer leidt een trap naar een enorm dakterras, waar u 360° rondom kunt kijken en een fantastisch uitzicht heeft. Bij helder weer kunt u zelfs de Christoffelberg op het westen van Curaçao zien liggen! Op dit dakterras is een romantisch dagbed geplaatst waar u met een heerlijk drankje kunt genieten van zonsopgang of -ondergang, wind of het uitzicht.

Eethoek Keuken

De eigenaren van deze villa zijn echte kookliefhebbers en dat kunt u terugzien aan de grootte en de inrichting van de keuken… deze is voor Curaçaose begrippen enorm groot en zeer compleet ingericht.
Een werkeiland en een aparte eethoek zorgen ervoor dat u het heerlijk zult vinden zo af en toe uw eigen lunch of diner klaar te maken. Een echte ‘woonkeuken’ die, ook hier, weer toegang biedt tot een ruim overdekt terras (gelegen onder een tropische palapa). Op dit terras is zit- en eetgelegenheid voor 10 personen. Hier staat ook de BBQ.

Eettafel op balkon met BBQ Badkamer

Qua apparatuur is alles er, waar onder een inclusief een Amerikaanse (dubbeldeurs) koelkast met ijsblokjesautomaat, vaatwasser, 5-pits kooktoestel, combimagnetron en natuurlijk veel kleine apparatuur.

Slapen doet u comfortabel in een van de 5 slaapkamers; in totaal biedt deze villa plek aan 10 personen. Er kan een extra bed worden bijgeplaatst voor een 11e persoon en er zijn 2 kinderbedjes beschikbaar.

U kunt kiezen uit 3 slaapkamers met 1-persoonsbedden (90 x 200) of 2 slaapkamers met een 2-persoons bed (1 x 160 cm breed, 1 x 180 cm breed). Met name de masterbedroom is erg ruim en zeer comfortabel uitgerust. Een speelse douche geeft het geheel een mooie uitstraling.

Er zijn in totaal 3 badkamers en nog een apart toilet (op de verdieping van de woonkamer).

Alle slaapkamers zijn uitgerust met uitstekende airco’s (split-units, geruisarm).

Bedlinnen en handdoeken (o.a. strandlakens, douchelakens en gewone handdoeken) zijn er in voldoende mate aanwezig. U hoeft dus niets mee te nemen en komt u toch eens tekort, dan helpt onze beheerder u graag met wat extra linnengoed (tegen geringe vergoeding).

Er zijn in totaal 2 kinderbedjes (60 x 120) ter beschikking, die op de meeste kamers kunnen worden bijgeplaatst. Voor de kids is er trouwens ook een kinderstoel aanwezig. En heeft u extra bedjes nodig? Daar kunnen wij voor zorgen (indien beschikbaar, ruim tevoren aanvragen).

Slaapkamer 1 Slaapkamer 2
Slaapkamer 1 Sporten en Fitness
Villa vooraanzicht Villa van opzij gezien