Uitzicht over Jan Thiel en Chogogo Drone uitzicht over de villa Lekker genieten van uw vakantiehuis op Curacao Drone uitzicht over de villa
text Curacao
Vogel Kolibrie

Zwembad & Tuin

Zwembad en Tuin

De tuin ligt vooral aan de voorzijde (= dalzijde) van het huis en loopt naadloos over in het omliggende natuurgebied. Wel is ze geheel omgeven door een goede ommuring, zodat u hier erg veilig kunt verblijven.

Het grote zwembad ligt centraal op de kavel. Het bestaat uit een dieper gedeelte (geleidelijk aflopend) en aan een van de kopse kanten heeft een apart gedeelte met daarin de inlooptrap en, rondom, een heerlijke onderwater zitbank. Dit gedeelte is ondiep en ook als speelplek voor de kleinsten onder uw gezelschap, ideaal. Want dit gedeelte ligt een gedeelte van de dag in de schaduw zodat de kans op verbranding van kinderhuidjes beperkt is tijdens het spelen.

Zwembad en Tuin

Rondom het zwembad loopt een houten pooldeck waarop poolmeubilair is geplaatst, zoals tropische beach-chairs en een 10-tal ligbedden. Een gedeelte van het pooldeck is overdekt, zodat u altijd kunt kiezen tussen een zonnige of een schaduwplek.

De toegang naar het zwembadgedeelte is afgesloten met een hekje rondom, zodat uw kinderen niet zomaar naar het zwembad kunnen. Wel zo'n veilig gevoel!
Het zwembad wordt natuurlijk goed onderhouden, daar heeft u geen omkijken naar.

De rest van de tuin is tropisch aangelegd, rekening houdend met het droge klimaat van Curaçao. Veel bloeiende planten worden afgewisseld door planten die goed tegen het droge klimaat kunnen.

Parkeergelegenheid is er meer dan voldoende en, makkelijk, u kunt 'rond rijden' en hoeft dus niet achteruit te steken op een hellende kavel. Wel zo gemakkelijk!

Pooldeck bij het zwembad Muur bij het zwembad
Pooldeck Zwembad van boven gezien
Tuin en uitzicht Dakterras